Το ΤΝουΣΣΝουΣ θα παρουσιάσει το 1ο του Εργαστήριο στο 18ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψυχολογικής Έρευνας!

Στις 5 Οκτωβρίου 2022, η επιστημονική ομάδα του ΤΝουΣΣΝουΣ θα βρίσκεται στο 18ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψυχολογικής Έρευνας της ΕΛΨΕ για να παρουσιάσει το εργαστήριο με τίτλο «Το νου σου στο νου σου! Ενίσχυση της εκπαίδευσης μέσα από την αλληλεπίδραση και την απαρτίωση των αισθήσεων στον εγκέφαλο».

Στο εργαστήριο αυτό η ομάδα του ΤΝουΣΣΝουΣ, θα παρουσιάσουμε σχέδια και δραστηριότητες που σχετίζονται με το ορισμό και αριθμό των αισθήσεων, την πολυαισθητηριακή αντίληψη και τους κανόνες που την διέπουν, την πολυαισθητηριακή λειτουργία της μάθησης, μνήμης και προσοχής για βέλτιστα μαθησιακά αποτελέσματα, καθώς και την καινοτόμο χρήση της πολυαισθητηριακής αντίληψης στην διδασκαλία και τα μαθησιακά αποτελέσματα της. Στο εργαστήριο αυτό, οι εκπαιδευόμενοι θα εξοικειωθούν με τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να 1) προσεγγίζουν την μάθηση και την παρουσίαση νέου υλικού με οδηγό την λειτουργία του εγκεφάλου και των αισθήσεων μας και 2) χρησιμοποιούν στρατηγικά την πολυαισθητηριακή αντίληψη για την μάθηση και εδραίωση νέας πληροφορίας στην μνήμη.


Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να ανατρέξετε στον ιστότοπο του Συνεδρίου https://www.elpse2022.gr/ .


Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *