Η Δρ. Αργυρώ Βατάκη είναι η επιστημονικά υπεύθυνη του έργου ΤΝουΣΣΝουΣ. Eίναι πειραματική ψυχολόγος, Επίκουρη Καθηγήτρια στο Τμήμα Ψυχολογίας του Πάντειου Πανεπιστημίου Πολιτικών και Κοινωνικών Επιστημών και συνεργαζόμενη ερευνήτρια στο Ινστιτούτο Γνωσιακής Έρευνας και Τεχνολογίας. Είναι μία από τους επικεφαλής συντάκτες των επιστημονικών περιοδικών Timing & Time Perception και Time & Time Perception: Reviews. Διδάσκει «Πολυαισθητηριακή αντίληψη», «Αντίληψη χρόνου», «Μεθοδολογία Πειραματικής Ψυχολογίας», και «Γνωσιακή Ψυχολογία» στο Προπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών Ψυχολογίας και στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών Εφαρμοσμένη Γνωσιακή και Αναπτυξιακή Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Είναι επίσης συνιδρυτής του Timing Research Forum (TRF), μιας ανοιχτής κοινότητας για την προώθηση της διεπιστημονικής έρευνας σχετικά με το χρονισμό και την αντίληψη χρόνου. Διευθύνει το COST ISCH Action TD0904 Time in mental activity (TIMELY), ένα δίκτυο 300 και πλέον ερευνητών από την Ευρώπη και τον κόσμο που ερευνούν το χρονισμό και την αντίληψη του χρόνου. Κατέχει πτυχίο στην Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο CSU Long Beach, ΗΠΑ και διδακτορικό στην Πειραματική Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, Ηνωμένο Βασίλειο. Η διδακτορική της διατριβή αφορούσε στη μελέτη των παραγόντων που επηρεάζουν την αντίληψη του χρόνου στον προφορικό λόγο, τη μουσική και την αντίληψη γεγονότων. Ερευνητικά ασχολείται με την πολυαισθητηριακή και χρονική αντίληψη καθώς επίσης και με τις δυνατότητες χρήσης των αντικειμένων όπως αποκαλύπτονται μέσα από την γλώσσα. Έχει παρουσιάσει την δουλειά της σε πολλά διεθνή συνέδρια και έχει συγγράψει μια σειρά από επιστημονικά άρθρα και κεφάλαια βιβλίων. Έχει εργαστεί σε ευρωπαϊκά και εθνικά προγράμματα όπως τα FocusLocus (H2020-ICT-24-2016-2018), POETICON++ (FP7-ICT 2012-2015), POETICON (FP7-ICT 2008-2010), COGMEK (THALIS-2012-2015), COGNIMUSE (ARISTEIA I-2012-2015).
Ο Δρ. Φώτης Φωτιάδης είναι μέλος Εργαστηριακού και Διδακτικού Προσωπικού, στο τμήμα Ψυχολογιας του Παντείου Πανεπιστημίου, και μέλος του Multisensory and Temporal Processing Laboratory. Απέκτησε το βασικό του πτυχίο από το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Η/Υ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσσαλονίκης και τη μεταπτυχιακή του εξειδίκευση στις Γνωσιακές Επιστήμες από το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Στη διδακτορική του διατριβή μελέτησε την αλληλεπιδραση μεταξύ της γλώσσας και της κατηγορικής μάθησης, χρησιμοποιώντας συμπεριφορικές πειραματικές μεθόδους και παρακολούθηση οφθαλμοκινήσεων (eye-tracking). Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στην επίδραση της γλώσσας στις μη-λεκτικές διεργασίες, όπως η μάθηση και η αντίληψη.
Η Μωραΐτη Αδαμαντία είναι διδακτορική φοιτήτρια του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου σε συνεργασία με την Β’ Ψυχιατρική Κλινική της Ιατρικής Σχολής του Νοσοκομείου «Αττικόν» εκπονώντας τη διατριβή της με θέμα «Ο ρόλος του συναισθήματος και της βλεμματικής επαφής στη χρονική αντίληψη σχιζοφρενών ασθενών». Σπούδασε στο τμήμα Φιλολογίας, στη Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, αφού έλαβε Υποτροφία από το πρόγραμμα της τράπεζας Eurobank «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» ως πρώτη αριστούχος απόφοιτος με τον ανώτερο γενικό βαθμό πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση στο λύκειό της. Στη συνέχεια, συνέχισε τις προπτυχιακές της σπουδές στο τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στην «Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση Ατόμων με Προβλήματα Προφορικού και Γραπτού λόγου» στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, από όπου έλαβε Υποτροφίες Αριστείας κατά τη διάρκεια των σπουδών της. Στην πορεία ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό «Γνωσιακή Επιστήμη» στη σχολή Θετικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου ανέγνωσε τον πολιτικό όρκο. Μέρος από την έρευνά της έχει παρουσιαστεί σε συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Σήμερα εργάζεται ως ειδική θεραπεύτρια παιδιών και εφήβων σε κέντρα λογοθεραπείας και ειδικής αγωγής παρέχοντας μαθησιακή υποστήριξη και παρέμβαση σε μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες και νευροαναπτυξιακές διαταραχές. Παράλληλα, είναι μέλος του Εργαστηρίου Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και συμμετέχει σε έρευνες πάνω στους τομείς της πολυαισθητηριακής αντίληψης και της γνωσιακής νευροεπιστήμης.
Η Ευθυμία είναι διδακτορική φοιτήτρια του Τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και μέλος του Multisensory and Temporal Processing Laboratory. Απέκτησε το πτυχίο της στην Ψυχολογία το 2016, από το Πάντειο Πανεπιστήμιο και έπειτα την πρώτη μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Γνωσιακές Νευροεπιστήμες από το Πανεπιστήμιο του Γιόρκ, Ηνωμένο Βασίλειο (University of York, UK). Το 2020, ολοκλήρωσε την μεταπτυχιακή της εκπαίδευση στην Κλινική Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο του (Leiden University, Oλλανδία the Netherlands). Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα περιλαμβανουν την ενδοδεκτικότητα, πολυαισθητηριακή αντίληψη και τους μηχανισμούς που διαμορφώνουν τη χρονική αντίληψη σε συνθήκες αβεβαιότητας.
O Βασίλης είναι υποψήφιος διδάκτορας του τμήματος Ιστορίας και Φιλοσοφίας της Επιστήμης, στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ). Η διδακτορική του διατριβή αφορά στην διερεύνηση της χρονικής αντιληπτικής μάθησης σε μονοαισθητηριακά και πολυαισθητηριακά γεγονότα. Είναι, επίσης, διπλωματούχος Βιολόγος (Πανεπιστήμιο Πατρών) και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην «Βασική και Εφαρμοσμένη Γνωσιακή Επιστήμη» (ΕΚΠΑ). Έχει εργαστεί ως επιστημονικός συνεργάτης στο Ινστιτούτο Γνωσιακής Έρευνας και Τεχνολογίας (ΙΓΕΤ), συμμετέχοντας στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα FocusLocus (H2020-ICT-24-2016-2018). Μέρος της συνολικότερης δουλειάς του έχει παρουσιαστεί σε διεθνή και εθνικά συνέδρια (27ο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας για τις Νευροεπιστήμες-HSfN, 1ο Διεθνές Συνέδριο του Timing Research Forum-TRF, μεταξύ άλλων). Από το 2015 είναι μέλος της ερευνητικής ομάδας MultiTimeLab με κύρια ενδιαφέροντα την πολυαισθητηριακή και χρονική επεξεργασία μέσα και από το φαινόμενο της προθετικής δέσμευσης. Είναι, επίσης, βοηθός Καθηγητή στα μαθήματα «Εργαστήριο Πειραματικής Ψυχολογίας» και «Γνωστική Ψυχολογία: Από το εργαστήριο στο πεδίο» τόσο στο προπτυχιακό όσο και στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του Τμήματος Ψυχολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.
Η Λυδία είναι απόφοιτη του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Γνωσιακή Επιστήμη» του Τμήματος Ιστορίας και Φιλοσοφίας της Επιστήμης, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ). Είναι κάτοχος πτυχίου Μαθηματικών της Σχολής Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Η διπλωματική της εργασία είχε ως αντικείμενο την εξέταση βασικών κανόνων της πολυαισθητηριακής ενοποίησης σε συμπεριφορικό επίπεδο, καθώς και τη διερεύνηση των μεταξύ τους αλληλεπιδράσεων. Η δουλειά της παρουσιάστηκε στο 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γνωσιακής Επιστήμης, στις Λεύκες Πάρου. Από το 2016 είναι μέλος της ερευνητικής ομάδας MultiTimeLab με κύρια ενδιαφέροντα την πολυαισθητηριακή και χρονική αντίληψη. Αυτή την περίοδο είναι βοηθός έρευνας μίας διαγλωσσικής μελέτης για την ανάπτυξη της αναγνωστικής ευχέρειας που διεξάγεται σε συνεργασία με ερευνητές στον Καναδά και τις Κάτω Χώρες. Είναι, επίσης, βοηθός Καθηγητή στο μάθημα «Εργαστήριο Πειραματικής Ψυχολογίας» για το Τμήμα Ψυχολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.
Η Βασιλική είναι υποψήφια διδάκτορας στο Τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της στη Γνωσιακή Επιστήμη στο Τμήμα Φιλοσοφίας και Ιστορίας της Επιστήμης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος πτυχίου Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Υπήρξε, επίσης, ανεξάρτητη ερευνητική βοηθός του Δρ. J. S. Pezaris’ στο εργαστήριο «Thalamic Visual Prosthesis Project «της Ιατρικής Σχολής του Χάρβαρντ καθώς και του Εργαστηρίου Ερευνών Ανάγνωσης του Δρ. G. K. Georgiou του Πανεπιστημίου της Αλμπέρτα. Η μεταπτυχιακή της διατριβή αφορούσε τις αναπτυξιακές και τις γνωστικές πτυχές της εκτίμησης του χρόνου και της πολυαισθητηριακής αντίληψης. Τα ερευνητικά ενδιαφέροντα της περιλαμβάνουν την αντίληψη του χρόνου στην καθημερινότητα, την άσκηση και τον χορό, καθώς και την αντίληψη της συγχρονίας, της πολυαισθητηριακής αντίληψης, τις χρονικές έννοιες και τον ρυθμό της ζωής.
Η Ράνια είναι τελειόφοιτος του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Γνωσιακή Επιστήμη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι επίσης απόφοιτος του Τμήματος Ιστορίας και Φιλοσοφίας της Επιστήμης του ίδιου πανεπιστημίου και κάτοχος BSc στη Διαιτολογία από το University of Hertfordshire (μέσω IST College). Τα τελευταία χρόνια συμμετέχει ενεργά σε ερευνητικές δραστηριότητες του Multisensory and Temporal Processing Lab (MultiTimeLab), στο Τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών.
Η Φαίδρα είναι υποψήφια διδάκτορας στο τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Είναι απόφοιτος του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Εφαρμοσμένη Γνωστική και Αναπτυξιακή Ψυχολογία» και κάτοχος πτυχίου Ψυχολογίας, του Παντείου Πανεπιστημίου. Η διπλωματική της εργασία είχε ως αντικείμενο την εκμάθηση προγραμματισμού μέσα από τον ερεθισμό πολλαπλών αισθήσεων. Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στην αντίληψη του χρόνου στην καθημερινότητα και τις τέχνες, στην πολυαισθητηριακή αντίληψη και μάθηση και στη νοερή απεικόνιση. Τα τελευταία χρόνια είναι μέλος της ερευνητικής ομάδας Multisensory and Temporal Processing Lab (MultiTimeLab).
Η Χρυσαυγή Παναγιώτου είναι απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογία του Παντείου Πανεπιστημίου με μεταπτυχιακές σπουδές στην Γνωστική Ψυχολογία και τα Γνωστικά Συστήματα στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου και την Κλινική Νευροψυχολογία στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Βαλένθια.
Ασχολείται εθελοντικά με την νευροψυχολογική παρέμβαση σε άτομα τρίτης ηλικίας στην Εταιρεία Alzheimer Αθηνών ενώ συμμετέχει σε πειραματικές μελέτες ψυχολογίας για την αντίληψη χρόνου και την πολυαισθητηριακή αντίληψη.
Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα εστιάζονται στην μελέτη των διαταραχών μνήμης και λόγου καθώς και των νευροψυχολογικών παρεμβάσεων σε νευρολογικές και ψυχολογικές διαταραχές.